Siirry pääsisältöön

Tiedonhaku sosiaali- ja terveysalalla

""

Sosiaali- ja terveysalan tiedonlähteet

Näiltä sivuilta löydät tietoa Metropolian kirjaston tarjoamista sosiaali- ja terveysalan tiedonlähteistä sekä ohjeita tiedonhaun tueksi.

Sivujen linkit ovat etäkäyttölinkkejä, eli voit lukea niiden kautta e-aineistoja missä tahansa. Etäkäyttö onnistuu myös MetCat Finnan linkkien kautta.

Apua tiedonhakuun

Kirjasto perehdyttää tiedonhakuun ryhmäohjauksissa, joita pidetään pääosin opintojaksojen yhteydessä opetuksen toiveesta. Opinnäytetyövaihteeseen on tarjolla avoimia tiedonhaun luentoja. Järjestämme myös avoimia koulutuksia, joissa perehdytään erilaisiin tiedonhaun teemoihin, esim. yksittäisen tietokannan käyttö tai kotimaisten artikkelien haku.

Voit kysyä apua tiedonhaun pulmien ratkaisuun kirjaston asiakaspalvelussa tai chatissa. Voit aina myös lähettää meille kysymyksiä sähköpostilla.

Monimutkaisempiin pulmiin saat apua tiedonhankintaklinikalta. Voit myös varata yksilöajan, kun tarvitset apua opinnäytetyövaiheen tiedonhakuun.

Opinnäytetyövaiheen tiedonhaun ohjaus

Onko sinulla pulmia opinnäytetyön tiedonhaussa?

Varaa aika opinnäytetyön tiedonhaun yksilöohjaukseen. Ohjaus on tarkoitettu yksilöille tai pienryhmille, jotka ovat jo osallistuneet tiedonhaun työpajaan. Palvelu vain metropolialaisille.

Tiedonhankintaklinikka 

Tiedonhankintaklinikalla saat apua tiedon hakemisen pulmiin ilman ajanvarausta.

Vastaanotto keskiviikkoisin klo 11-12 Zoomissa

Otamme asiakkaat Zoomiin yksitellen odotustilan (lobby) kautta, joten varaudu odottamaan vuoroasi. Klinikka on suunnattu ensisijaisesti Myllypuron kampuksella opiskeleville.

Ota yhteyttä!

kirjasto (at) metropolia.fi


Metropolian kirjasto- ja tietopalvelut | Saavutettavuusseloste