Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Kirjaston aukiolo poikkeusaikana

Kirjastot ovat toistaiseksi auki vain aineiston lainausta ja palautusta varten. Muu työskentely tai oleskelu kirjastossa on kielletty. Mikäli kirjaston tiloissa on monitoimilaite, sitä voi käyttää kopioimiseen tai tulostamiseen. Työasemat kirjastossa eivät välttämättä ole käytettävissä.

Pääsy kirjastoon

Kampuksille saa tulla vain terveenä. Kirjastoihin pääsee lainaamaan ja palauttamaan arkisin aamusta iltaan asiakaspalvelu- ja omatoimiaikojen puitteissa. Omatoimi- ja asiakaspalveluajat löydät kunkin kampuksen kirjaston omalta sivulta tässä oppaassa ja MetCat Finnan etusivulta.

Koronaohjeet

Kirjaston tiloissa noudatetaan Metropolian koronaohjeita ja turvatoimia. 

Jos kirjastoon tuleminen on välttämätöntä:

  • käytä kasvomaskia
  • huolehdi käsien pesusta
  • pidä riittävää etäisyyttä
Varaukset ja lainojen uusinta

Voit uusia lainasi Tuudossa tai MetCat Finnassa. Varaukset vain MetCat Finnassa.

Palauttaminen

Kirjastoaineiston palautus on mahdollista lainaus- ja palautusautomaateilla kirjastojen asiakaspalvelu- ja omatoimiaikoina.

Jos kirjasto on suljettu, voi kirjaston palautuslaatikoihin jättää palautuksia kampusten aukioloaikoina. Huomaa, että silloin palautuspäiväksi tulee vasta seuraava päivä.

Näet kampusten yhteystiedot ja aukioloajat alla olevasta linkistä.

Tulostaminen

Kampuksilla on monitoimilaitteita, joilla Metropolian opiskelijat ja henkilökunta voivat tulostaa, skannata tai kopioida. Työasemat kirjastoissa eivät välttämättä ole käytettävissä.

Haaga-Helia ja Laurea

Metropolian kirjaston asiakkaat voivat asioida myös Haaga-Helian ja Laurean kirjastoissa. Aukioloajat ja yhteystiedot löydät alta.

Kysy meiltä

Tule käymään tai kysy meiltä:

  • Chatin kautta
  • Sähköpostilla: kirjasto(at)metropolia.fi
  • Palvelupyyntöjärjestelmän kautta: hd.metropolia.fi > kirjasto
  • Puhelimitse: 040 6452112 (päivystävä numero)

Metropolian kirjasto- ja tietopalvelut | Metropolia Library and Information Services

Saavutettavuusseloste | Accessibility Statement