Skip to main content

Kirjasto neljälle kampukselle: Myyrmäki

Metropolian kirjasto | Myyrmäki

Ajankohtaista

Leppävaaran kampuksen kirjaston aineistot Myyrmäessä

Leppävaaran kampuksen sulkeuduttua kirjaston maanmittaustekniikan aineistot (kirjat, lehdet, opinnäytetyöt) on siirretty Myyrmäen kampuksen kirjastoon, jossa ne ovat nyt lainattavissa.

Ratkaisu on väliaikainen ja sidoksissa Myllypuron kampuksen valmistumiseen: maanmittaustekniikan aineistot muuttavat Myllypuroon, kun kampuksen kirjasto valmistuu.

Myös tieto- ja viestintätekniikan sekä tuotantotalouden aineistot on siirretty väliaikaisesti Myyrmäen kirjastoon, josta ne muuttavat Karamalmin kampukselle kirjaston tilojen valmistuttua. 


​Omatoimiaika palaa Myyrmäen kampuksen kirjastoon

Kirjastossa on tammikuusta alkaen jälleen kahdenlaista aukioloaikaa: asiakaspalveluaikaa ja omatoimiaikaa. Näin ollen varaukset voi nyt noutaa myös kirjaston omatoimiaikoina.

Kirjaston tilat ovat avoinna omatoimikäyttäjille arkisin klo 7.30 - 20Katso tarkemmat aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset kohdasta Aukioloajat tällä viikolla.

Kirjaston tilat

Yhteistyötilat ryhmätyöskentelyä varten

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä neljä yhteistyötilaa, jotka varataan kirjoittamalla oma nimi paperiseen varauskalenteriin. Kalenteri löytyy kunkin huoneen oven vierestä.  

Värikooditus

​Löydät meiltä tiloja, jotka on sisustettu erivärisin huonekaluin. Erilaisia värimaailmoja on kolme. Jokainen väri kuvaa sitä, millaista käyttötarkoitusta varten tila on olemassa.

  • Punainen väri sisustuksessa sallii äänen, puheensorinan ja seurustelun.
  • Vihreällä kalustetut tilat ja alueet on tarkoitettu ryhmätyöskentelyyn.
  • Sininen on puolestaan hiljaisen ja rauhallisen työskentelyn väri. Sulje siis kännykkäsi ja siirry hetkeksi muualle, jos sinun on tarpeen puhua.

Pysäköinti

Myyrmäen kampuksen pysäköinti urheilupuiston parkkialueella.

Myyrmäen toimipiste Google Maps -palvelussa.

Metropolian kirjasto- ja tietopalvelut | Metropolia Library and Information Services